Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Anadolu Kebabı

by Yemek Zevki Editör
23 Ağustos 2013
in Et Yemekleri
484 10
0
Anadolu Kebabı
742
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:
• 4 adet tırnak pide
• 200 gram tereyağı
• 100 gram sıvı yağ
• 60 gram domates
• 40 gram kuru soğan
• 15 gram sarımsak
• 10 gram tuz
• 10 gram karabiber
• 500 gram biftek
• 120 gram sarımsak

Anadolu Kebabı Tarifi:
Tereyağın yarısını bir tavaya alıp eritin. Yağın içerisine kuru soğanı ve sarımsağı küp küp doğrayarak soteleyin. Ardından domatesleri ekleyin. Sotelediğiniz bu karışımı blenderdan geçirerek sos haline getirin. Kalan tereyağıyla kare şeklinde kestiğiniz tırnak pideleri soteleyin. İyice kuruyan pidelerin içine hazırladığınız domates sosu bol bir şekilde ekleyin ve çektirin.
Diğer tarafta bifteklik eti döner eti gibi bıçakla ince bir şekilde kesin. Tuz ve karabiberle harmanlayıp, sıvı yağda çok kurutmadan pişirin. Etleri soslu tırnak pidenin üzerine serin ve yoğurtla servis edin.

Tags: Ana YemeklerEt Yemekleri
Previous Post

Kurutulmuş Patlıcan ve Biber Dolması

Next Post

Ayvalık Zeytini, Datça Olive Farm’da Kıymet Buldu

Yemek Zevki Editör

Next Post

Ayvalık Zeytini, Datça Olive Farm'da Kıymet Buldu

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki