Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Soslu Bonfile

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Et Yemekleri
483 10
0
Soslu Bonfile

Soslu Bonfile

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemesi

 600 gram bonfile (4 parçaya ayrılmış)
2 çorba kaşığı zeytinyağı
4 adet patates (küçük boy)
4 dal fesleğen (kıyılmış)
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Çeri domates
Konserve Meksika fasulyesi
Konserve kuşkonmaz
1 su bardağı kadar balsamik sirke
1 yemek kaşığı bal
1 çay bardağı soya sosu

Soslu Bonfile Tarifi;

Etleri önce kızgın tavada her iki tarafını kızartarak mühürleyin. Tuz karabiber ve kıyılmış fesleğen ilave ettikten sonra, daha kısık ateşte kızartmaya devam edin. Sos için balsamik sirkeyi bir tencerede kaynatın. Soya sosunu bal ile karıştırdıktan sonra kaynayan balsamike ekleyin ve yaklaşık 20 dakika kısık ateşte kaynatın. Kuşkonmazları buharla veya suda haşlayın. Sosun üstüne bonfileleri koyun. Meksika fasulyesi ve kuşkonmaz ile servis yapın.

 

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Kupta Ayvalı Keşkül

Next Post

Tavuklu Salata

Yemek Zevki Editör

Next Post
Tavuklu Salata

Tavuklu Salata

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki