Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Vişneli Pay

by Yemek Zevki Editör
14 Haziran 2016
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Vişneli Pay
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

meyveli-cıtır

Vişneli Pay

(4 – 6 Kişilik)

Vişneli Pay İçin Malzemeler

3  adet yumurta

Bir fiske tuz

1,5 su bardağı toz şeker

1 su bardağı sıvı yağ

1,5 su bardağı süt

1 paket vanilya

1 paket kabartma tozu

2,5 veya 3 su bardağı un

Vişne

Vişneli Pay Hazırlanışı

Vişneleri yıkayıp çekirdeklerini çıkarın.

Yumurta aklarını ve sarılarını ayırın. Yumurta aklarına bir fiske tuz ekleyin, kar gibi olana kadar çırpın. Sonra şekeri ilave edip tıraş köpüğü olana kadar çırpmaya devam edin. Kabı çevirdiğinizde akmayan, dökülmeyen bir kıvam olacak. Ardından şeker ve yumurta sarılarını ilave edip karıştırmaya devam edin (Bu aşamada mikser kullanmayın artık, alttan üste doğu köpükleri söndürmeden karıştırın). Sırasıyla sıvı yağı, sütü, vanilyayı,  kabartma tozunu ve unu ekleyin.

Hamurun üzerine, mevsimine göre isteğe bağlı her çeşit meyve parçalarını ekleyebilirsiniz. Yağladığınız tart kalıbına döküp soğuk fırında, 180 derecede, 40 dakika pişirin.

#VişneliPay #VişneliPayTarifi #VişneliPayMalzemeler #TatlıTarifleri #YemekZevki # YemekZevkiDergisi

Tags: TatlıTarifleriVişneliPayVişneliPayMalzemelerVişneliPayTarifiyemekzevki
Previous Post

Karamelli Trileçe

Next Post

Yufkalı Köfte Video

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yufkalı Köfte Video

Yufkalı Köfte Video

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki