Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Pesto Soslu Çipura

Pesto Soslu Çipura

soslu-cipura

Pesto Soslu Çipura

(1- 2 Kişilik)

Pesto Soslu Çipura İçin Malzemeler

700 gram Çipura balığı

200 gram krema

20 gram pesto sos

100 gram zeytinyağı

1 çay kaşığı karabiber

1 tatlı kaşığı tuz

Pesto Soslu Çipura Hazırlanışı

Balığı temizleyip bol suda yıkayın. Daha sonra filetosunu çıkartın. Güvece veya fırın tepsisine zeytinyağı sürüp, balığı koyun. 200 dereceye ayarladığınız fırında

20 dakika süreyle pişirin.

Ayrı bir tencerede krema, pesto sosu, karabiber ve tuz ile birlikte 10 dakika kaynatıp fırında pişen balığın üstüne yayın.

#PestoSosluÇipura #PestoSosluÇipuraTarifi #PestoSosluÇipuraMalzemeler #PestoSosluÇipuraHazırlanışı #YemekZevki #YemekZevkiDergisi

OKU ➤  Cennet Çamuru

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir