Pesto Soslu Çipura
(1- 2 Kişilik)
Pesto Soslu Çipura İçin Malzemeler
700 gram Çipura balığı
200 gram krema
20 gram pesto sos
100 gram zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Pesto Soslu Çipura Hazırlanışı
Balığı temizleyip bol suda yıkayın. Daha sonra filetosunu çıkartın. Güvece veya fırın tepsisine zeytinyağı sürüp, balığı koyun. 200 dereceye ayarladığınız fırında
20 dakika süreyle pişirin.
Ayrı bir tencerede krema, pesto sosu, karabiber ve tuz ile birlikte 10 dakika kaynatıp fırında pişen balığın üstüne yayın.
#PestoSosluÇipura #PestoSosluÇipuraTarifi #PestoSosluÇipuraMalzemeler #PestoSosluÇipuraHazırlanışı #YemekZevki #YemekZevkiDergisi