Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Zeytinyağlı yemeklerde Sultannas farkı

by Yemek Zevki Editör
12 Mart 2013
in Haber Turu
468 25
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Türk mutfağının baş tacı zeytinyağlı yemekler, Sultannas Zeytinyağı ile bambaşka bir aroma kazanıyor. Ege’nin simgesi lezzetleri sofralara taşıyan Sultannas, zeytinyağını en doğal hali ile sunuyor.

Yaz kış sofrasından zeytinyağlı yemekleri eksik etmeyenlerin yeni gözdesi Sultannas Zeytinyağı. Tercihini doğal yiyeceklerden yana kullananlar için Sultannas zeytinyağını en doğal haliyle sunuyor. Ana yemeklerin yanında tüketilen ya da başlı başına bir öğün olan zeytinyağlılar, sağlıklı ve hafif olduğu kadar lezzetiyle de cezbediyor.

En iyi ürünler kullanılarak hazırlanan Sultannas sofralara sağlık ve lezzet getiriyor. Ege’nin zengin topraklarında yetişen zeytinler, en son teknoloji ile doğallığından bir şey kaybetmeden işlenerek Sultannas markalı zeytinyağı çeşitleri üretiliyor. Sultannas, gerçek lezzetin özel üretimle yakalanabileceğini belirtiyor. Özellikle, “taş sızma zeytinyağı”, sağlıklı lezzet tutkunları tarafından tercih ediliyor. Uzun ve zahmetli bir süreç sonunda elde edilen taş sızma zeytinyağının, diğer üretim yöntemleri kullanılan zeytinyağları ile karşılaştırıldığında içerisindeki değerler bakımından daha zengin olduğu görülüyor.

Sultannas markası ile Ege’nin simgesi kuru üzüm, incir ve zeytin de en doğal haliyle tüketicilere ulaşıyor.

Tags: Basit YemeklerEt Yemekleri
Previous Post

“Hijyen şartları uygun olursa beyaz et satılabilir”

Next Post

Emsan Polar Termoslar her an yanınızda

Yemek Zevki Editör

Next Post

Emsan Polar Termoslar her an yanınızda

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki