Ana Sayfa » Tarifler » Zeytinyağlı Mantarlı Börülce Pilaki
Zeytinyağlı Mantarlı Börülce Pilaki

Zeytinyağlı Mantarlı Börülce Pilaki

Malzemesi:

Zeytinyağlı Mantarlı Börülce Pilaki

2 su bardağı börülce

1 su bardağı sıvı yağ

1 baş soğan

2 adet havuç

8-10 adet mantar

Yeteri kadar maydanoz, tuz

Zeytinyağlı Mantarlı Börülce Pilaki Tarifi:
Börülceleri akşamdan ıslatın. Küp küp doğranmış soğanı yağda kavurun. Börülceleri haşlayın. Küp küp doğranmış havuç, mantarlar ve börülceleri ilave edip karışımı bir parmak geçecek kadar su ekleyin. Kısık ateşte pişirin. Ateşten indirdikten sonra soğumaya bırakın. Doğranmış maydanozları ilave ederek servise sunun.

 

OKU ➤  Kenwood ile kendi mutfağınızın şefi olun

Tavsiye

Renkli Spaghetti

Renkli Spaghetti

Renkli Spaghetti (4 Kişilik) Malzemeler 420 gram ekmeklik un 80 gram ince irmik (Semolina) 4 …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir