Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Yoğurtlu Yarma Çorbası

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Çorba Tarifleri
473 20
0
Yoğurtlu Yarma Çorbası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:

• 1 su bardağı yarma (akşamdan ıslatılmış)
• 2 su bardağı süzme yoğurt
• 1 su bardağı haşlanmış nohut
• 75 gram tereyağı
• 1 çorba kaşığı salça
• 1 çorba kaşığı kuru nane
• 3 diş sarımsak
• Tuz

Yoğurtlu Yarma Çorbası;

1. Tencereye yarmaları koyun. Üzerine yeteri kadar su ilave

edin. Yarmalar dağılana kadar kaynatın.
2. Yoğurdu su ile karıştırın. Sulandırın. Tencereye karıştırarak
ilave edin.
3. Nohutları ekleyin. Sürekli karıştırarak kaynatın.
4. Tavada tereyağını eritin. Salça ilave edin. Kavurun. Nane ekleyin.
1 çay bardağı kadar su dökün. Kaynatın. Karışımı çorbaya
boşaltın. Tuzunu atın. Rendelenmiş sarımsak katın. Ocaktan alın.
5. Sıcak sıcak servis edin.

Tags: Çorbalar
Previous Post

Makomat Pie

Next Post

Balık Pastırması

Yemek Zevki Editör

Next Post
Balık Pastırması

Balık Pastırması

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki