Ana Sayfa » Tarifler » Hamur İşi Tarifleri » Yağsız Unsuz Şekersiz Glutensiz Kek

Yağsız Unsuz Şekersiz Glutensiz Kek

kek

Yağsız Unsuz Şekersiz Glutensiz Kek Tarifi

Yağsız Unsuz Şekersiz Glutensiz Kek Malzemeler:
3 adet organik yumurta
3 adet büyük, olgun muz
Yarım cup kakao
1 cup Hindistancevizi
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çorba kaşığı bal (isteğe bağlı)

Yağsız Unsuz Şekersiz Glutensiz Kek Hazırlanışı:
Fırını 170 dereceye ayarlayın. Önce muzları bir blenderda tamamen pürüzsüz hale gelene kadar karıştırın. Daha sonra yumurtaları ekleyin ve 30 saniye karıştırın. Ardından kakaoyu, Hindistan cevizini ve kabartma tozunu ekleyip iyice karıştırın. İnce, uzun bir kek kalıbına koyup 170 derecede yaklaşık 40 dakika pişirin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir