Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Yabani Pirinçli Bahar Salatası

by Yemek Zevki Editör
26 Ağustos 2015
in Salata Tarifleri
468 25
0
Yabani Pirinçli Bahar Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Yabani-Pirinçli-Bahar-SalatasıYabani Pirinçli Bahar Salatası Malzemeler:

3 diş sarımsak ezilmiş

1 çay bardağı badem içi

1 adet limonun rendelenmiş kabuğu ve suyu

2 çorba kaşığı zeytinyağı

2/3 fincan sıcak su

Tuz

5 demet kuşkonmaz, temizlenmiş ve 2 santim halinde kesilmiş

2 su bardağı haşlanmış pirinç (tercihen Calrose cinsi)

1 su bardağı haşlanmış yabani pirinç (tercihen Amerikan pirinci)

1 küçük kase haşlanmış bezelye

1 küçük kase ufalanmış keçi veya tulum peyniri

Yabani Pirinçli Bahar Salatası Hazırlanışı:

Sarımsak, limon kabuğu, limon suyu ve zeytinyağını birlikte çırpın. Biraz inceltmek için kaynar su ve daha sonra tuz ekleyin. Kenara alın.

Bir tencerede suyu kaynatın. Suya tuz ve kuşkonmaz ekleyin. Yalnızca bir dakika boyunca, kuşkonmaz parlaklaşana ve yumuşayana kadar pişirin. Suyunu çektirin ve pişmesini durdurmak için soğuk suya tutun.

Büyük bir kapta yabani pirinç, bezelye, istediğiniz şekilde doğradığınız kuşkonmaz ve bademi karıştırın. Tadına bakın ve gerekiyorsa biraz daha tuz ekleyin. Üzerine ufalanmış keçi peyniri ile kaplayarak servis edin.

Tags: Yabani Pirinçli Bahar SalatasıYabani Pirinçli Bahar Salatası HazırlanışıYabani Pirinçli Bahar Salatası MalzemelerYabani Pirinçli Bahar Salatası Tarifi
Previous Post

Milföy Mantısı

Next Post

Pilav Üstü Izgara Sebze Video

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pilav Üstü Izgara Sebze Video

Pilav Üstü Izgara Sebze Video

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki