Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Vanilyalı Pirinç Dondurması

by Yemek Zevki Editör
18 Temmuz 2015
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Vanilyalı Pirinç Dondurması
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

vanilyalı-pirinc-dondurmasıVanilyalı Pirinç Dondurması İçin Malzemeler:

300 ml. süt
50 gram şeker
60 gram pirinç
300 ml. vanilyalı dondurma
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı yeşil file fıstık
2 yemek kaşığı toz yeşil fıstık

Hazırlanışı:

Sütü şeker ile kaynatın. Pirinci ilave edip orta ateşte karıştırarak pirinçler yumuşayana kadar 30-35 dakika pişirin. Karışımı başka bir kaba alın. Soğuduktan sonra vanilyalı dondurma ile karıştırın. Zerdeçal, tarçın ve yeşil file fıstığı ilave edip karıştırmaya devam edin. Küçük kalıplara boşaltın. 1 gece buzlukta bekletin. Servis tabağına alın. Toz yeşil fıstıkla süsleyip servis yapın.

Tags: Vanilyalı Pirinç DondurmasıVanilyalı Pirinç Dondurması HazırlanısıVanilyalı Pirinç Dondurması MalzemelerVanilyalı Pirinç Dondurması Tarifi
Previous Post

Kakaolu ve Sade Kek

Next Post

Yaban Mersinli Kek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yaban Mersinli Kek

Yaban Mersinli Kek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki