Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Turşulu Pilav

by Yemek Zevki Editör
08 Ocak 2016
in Tarifler
479 14
0
Turşulu Pilav
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

tursulu-pilavTurşulu Pilav Tarifi

Turşulu Pilav İçin Malzemeler:
2 su bardağı pilavlık bulgur
2 adet orta boy kuru soğan
200 gram lahana turşusu
1 su bardağı turşu suyu
1 su bardağı tavuk suyu
Tuz ( turşulu olduğundan mümkün olduğunca az)
3-4 adet tatlı biber turşusu
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Turşulu Pilav Hazırlanışı:
Tencereye zeytinyağı ve tereyağını ekleyip ince kıyım soğanları pembeleşinceye kadar kavurun. Ardından ince kıyılmış lahana turşularını ekleyin, bulguru ilave ederek 5-6 dakika kavurun. Tavuk suyu, tuz ve tatlı biber turşularını da katıp kısık ateşte demlendirin. 15 dakika demlendirildikten sonra servis edebilirsiniz.

Tags: pilavturşuTurşulu PilavTurşulu Pilav HazırlanışıTurşulu Pilav İçin MalzemelerTurşulu Pilav Nasıl YapılırTurşulu Pilav Tarifi
Previous Post

AROMATİK TATLAR ZERDEÇAL, ZENCEFİL VE KAVRULMUŞ SUSAM EKŞİ MAYA EKMEKLERİ İLE BULUŞTU

Next Post

Ayva Tatlısı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ayva Tatlısı

Ayva Tatlısı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki