Ana Sayfa » Tarifler » Tulum Peynirli ve Kremalı Makarna

Tulum Peynirli ve Kremalı Makarna

54

 

Tulum Peynirli ve Kremalı Makarna Malzemeler:

> 1 paket midye makarna

> 100 gram tulum peyniri

> 100 ml. krema

> 2 diş sarımsak

> Fesleğen yaprakları

> Taze çekilmiş karabiber

Tulum Peynirli ve Kremalı Makarna Hazırlanışı:

Sarımsakları 1 çay kaşığı tuz ile havanda ezin. Tulum peynirini krema ile birlikte çok kısık ateşte homojen bir kıvama gelene kadar ısıtın. Ocaktan almaya bir dakika kala havanda ezdiğiniz sarımsakları ve taze çekilmiş karabiberi ilave edin. Makarnayı 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilmiş kaynar suda 10-12 dakika haşlayın. Hazırladığınız kremalı sosu ekleyip tatlandırın. Makarnayı isteğe göre servis bardaklarına paylaştırın. Taze fesleğen yaprakları ile süsleyin ve sıcak sıcak servis yapın.

OKU ➤  RAMAZAN'DA CEVİZ SİNİRE BİREBİR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir