Ana Sayfa » Tarifler » Tulum Peynirli Fırında Enginar

Tulum Peynirli Fırında Enginar

Malzemeler:
• 250 gram tulum peyniri
• 2 adet enginar
• 2 diş sarımsak
• 50 gram zeytinyağı
• 50 gram arpacık soğan
• 50 gram çeri domates
• 50 gram bezelye
• Rezene
• 1 adet portakal

Tulum Peynirli Fırında Enginar Tarifi;
Soğan, sarımsak ve rezeneyi zeytinyağı ile soteleyin. 1 adet portakalın suyunu, 1 bardak içme suyunu ve enginarları sotelediğiniz karışıma ekleyin ve 7 dakika süreyle pişirin. Arzunuza göre tuz, karabiber ve baharatlarla tatlandırın. Hazırladığınız karışımı tepsiye dizilmiş olan enginarların içine yerleştirin. Üzerine tulum peyniri koyun. 10 dakika süreyle 180 dereceye ayarlanmış fırında pişirin.

OKU ➤  Sezon Pirinç Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan: “Tarımsal üretim artarsa gıda fiyatları düşer”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir