Ana Sayfa » Tarifler » Tulum Peynirli Fırında Enginar

Tulum Peynirli Fırında Enginar

Tulum Peynirli Fırında Enginar
2 (40%) 1 Oy

Malzemeler:
• 250 gram tulum peyniri
• 2 adet enginar
• 2 diş sarımsak
• 50 gram zeytinyağı
• 50 gram arpacık soğan
• 50 gram çeri domates
• 50 gram bezelye
• Rezene
• 1 adet portakal

Tulum Peynirli Fırında Enginar Tarifi;
Soğan, sarımsak ve rezeneyi zeytinyağı ile soteleyin. 1 adet portakalın suyunu, 1 bardak içme suyunu ve enginarları sotelediğiniz karışıma ekleyin ve 7 dakika süreyle pişirin. Arzunuza göre tuz, karabiber ve baharatlarla tatlandırın. Hazırladığınız karışımı tepsiye dizilmiş olan enginarların içine yerleştirin. Üzerine tulum peyniri koyun. 10 dakika süreyle 180 dereceye ayarlanmış fırında pişirin.

OKU ➤  Mercimek Köftesi

Tavsiye

Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek

Puan ver Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek (6 Kişilik)   Malzemeler: 3 adet yumurta 100 gram …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz