Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Toro ’da Osmanlı Usulü İftar…

by Yemek Zevki Editör
16 Ağustos 2013
in Haber Turu
468 25
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Toro Steak House, Ramazan için sultanlara özel lezzetlerle bezenmiş bir mönü hazırladı! Osmanlı’dan günümüze uzanan mönünün içinde neler yok ki! Toro’nun, aşçılık sanatının en nadide örnekleriyle oluşturduğu iftar mönüsüyle Ramazan sofraları iftariyeliklerle, çorbalarla, böreklerle, çeşitli steaklerle ve şerbetlerle zenginleşecek! Geleneksel tarzda hazırlanan zengin iftariyelik çeşitlerinin ardından, Osmanlı şerbetleri konukların beğenisine sunuluyor. Geçmişten günümüze uzanan tariflerle hazırlanmış Kuru dut ve Kahveli Şerbet ile Hint Hurmalı ve Vişneli Şerbet damaklarda serinletici bir lezzet bırakıyor. Tulum Peynirli Köy Salatası ve Su Böreği servisinden sonra tadına doyulmaz et çeşitleri devreye giriyor. Servis edilecek karışık et tabağında; Lokum Köfte, Kuzu Pirzola ve Şaşlık yer alıyor. Ramazan’ın vazgeçilmez tatlısı Güllaç ise tabii ki unutulmamış!

Tags: Ana YemeklerEt Yemekleri
Previous Post

Korkmaz ile Sağlıklı Kahvaltılar

Next Post

Bayram Sofralarına Hisar İmzası…

Yemek Zevki Editör

Next Post

Bayram Sofralarına Hisar İmzası...

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki