Akdeniz ve Osmanlı mutfağını kendine has yenilikçi yaklaşımıyla yorumlayan Topaz, menüsüne mevsimin en taze ve leziz seçeneklerini eklemeye devam ediyor. Topaz’ın Aralık ayına özel lezzeti, mevsimin sunduğu en enfes balıkların başında gelen Dülger Balığı.
Akdeniz ve Osmanlı mutfağını yenilikçi yaklaşımıyla yorumlayan ve menüsündeki her lezzeti yöresinden temin eden Topaz, konuklarına mevsimin en taze ve leziz seçeneklerini sunmaya devam ediyor. Menüsünde her ay farklı bir tadı öne çıkararak konukları ile buluşturan Topaz’da Aralık ayı ürünü olarak öne çıkan seçenek ise mevsimin en gözde balıklarından Dülger Balığı.
Özellikle fileto olarak tercih edilen Dülger Balığı, Topaz’ın mutfağında ardıç tohumu ve zeytinyağı ile marine edilerek lezzetlendiriliyor. Menüsünde sunduğu en klasik lezzetlere bile kattığı özgün yorumlarla ünlü Topaz’da Dülger Balığı, derisi ile beraber ızgarada pişiriliyor. Bu benzersiz lezzet; trüf mantarlı risotto, aromalı otlar ve puf böreği eşliğinde servise hazır hale getiriliyor.