Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler

Testide Sebzeli Kavurma

by Yemek Zevki Editör
02 Kasım 2013
in Tarifler
478 15
0
Testide Sebzeli Kavurma
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

0212Malzemeler:
• 500 gram kuzu eti
• 50 gram arpacık soğan
• 20 diş sarımsak
• 5 adet kırmızı kaypa biber
• 5 adet çarliston biber
• 5 adet domates
• 1 tutam maydanoz
• 100 gram tereyağı
• 200 gram mantar
• 2 adet kuru soğan
• 1 çay kaşığı pul biber
• 1 tutam taze kekik
• 1 tutam tuz
• 1 adet toprak pişirme testisi

Hazırlanışı:
Etlerinizi istenilen irilikte doğrayın. Etlerin boyutunda bütün sebzeleri eşit bir şekilde doğradıktan sonra tereyağında, önce soğan, sarımsak ve etleri hafifçe soteleyin. Sonra bütün sebzeleri ilave edip çok az bir su ilavesi yapın. Baharatlarını ekledikten sonra toprak testiye doldurup ağız kısmını un ve sudan yaptığınız hamurla güzelce kapayın. 220 dereceye ayarlanmış ve önceden ısıtılmış fırında 45 dakika fırınlayın ve servis yapın.

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Çikolata Kaseleri

Next Post

Ispanaklı Kuzu Sırtı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ispanaklı Kuzu Sırtı

Ispanaklı Kuzu Sırtı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki