Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Taze Sarımsaklı ve Rezeneli Dip Sos

Taze Sarımsaklı ve Rezeneli Dip Sos

dipsos

Taze Sarımsaklı ve Rezeneli Dip Sos

(1 Kase İçin)

 

Malzemeler:

2 dal taze sarımsak

1 adet rezene kökü (portakal büyüklüğünde)

2 çorba kaşığı zeytinyağı

5-6 dal rezene

1 paket labne peyniri

1 çorba kaşığı süzme yoğurt

 

Hazırlanışı:

Taze sarımsakları ve rezene kökünü küçük küçük doğrayıp zeytinyağında yumuşayana kadar kavurun. Ocaktan alın, ılınınca kıyılmış rezene dallarını ekleyin . Ayrı bir kapta çırpılmış labne peyniri ile süzme yoğurdu ilave edin. Karıştırıp kızarmış ekmeğin üzerinde servise hazır edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir