Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Yöresel Yemekler

Tavuklu Udon (Noddle)

by Yemek Zevki Editör
29 Haziran 2015
in Yöresel Yemekler
478 15
0
Tavuklu Udon (Noddle)
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

tavuk

Malzemeler:
> 3 çorba kaşığı sıvı yağ
> 90 gram tavuk but
> 60 gram sebze karışımı (havuç, kabak, soya filizi, renkli biberler)
> Bir tutam tuz
> Taze çekilmiş karabiber
> 140 gram udon (noddle erişte)
> 3 dal taze soğan
> 1 tatlı kaşığı soya sosu
> 1 tatlı kaşığı oysters sos

Hazırlanışı: Derin ve geniş wok tavayı iyice ısıtıp sıvı yağı kızdırın. Jülyen doğranmış tavuk butlarını ekleyin. Sürekli karıştırarak iyice pişirin. Jülyen doğranmış sebzeleri ilave edin. Birkaç dakika karıştırıp ocaktan alın. Makarnayı kaynar suda, paketin üzerinde tavsiye edilen süre kadar haşlayın. Süzüp sebzeli ve tavuklu karışıma ilave edin. Jülyen doğranmış taze soğanı, bir tutam tuzu, taze çekilmiş karabiberi ve sosları da ekleyerek tatlandırın. Hemen servise hazır edin.

 

Tags: soslarTavuk Yemekleriyöresel yemekler
Previous Post

Suzuki Carpaccio

Next Post

Muratbey, Üç Nesli Babalar Günü’nde Buluşturdu

Yemek Zevki Editör

Next Post

Muratbey, Üç Nesli Babalar Günü'nde Buluşturdu

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki