8 adet milföy hamuru
1 adet büyük tavuk göğsü
200 gram haşlanmış bezelye
2 adet havuç
200 ml. likit krema
8-10 adet mantar
Yarım limonun suyu
Tuz,karabiber
Yumurta sarısı
Susam
Hazırlanışı
Tavuk göğsünü bir tencerede haşlayın. Soğuyunca küçük parçalara bölün. Bezelye ve havuçları haşlayıp havuçları küp küp doğrayın. Mantarları limonlu suda haşlayıp küçük parçalar halinde kesin.
Tavuk ve sebzeleri bir kapta krema ile karıştırın. Tuz ve karabiber ekleyin. Milföy hamurlarını kare şeklinde açın. Karışımdan 1-2 kaşık milföyün ortasına koyup hamuru bohça şeklinde kapatın.
Ters çevirip fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı ve susam serpip 200 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirin.