Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Tavuklu Çorba

by Yemek Zevki Editör
25 Ağustos 2016
in Çorba Tarifleri
483 10
0
Tavuklu Çorba
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

tavuklu-corba

Büyük görseli görmek için tıklayınız

Tavuklu Çorba Malzemeler:
• 2 çorba kaşığı un
• 1 çorba kaşığı tel şehriye
• 1 çorba kaşığı tereyağı
• 1 küçük kase didiklenmiş tavuk göğüs eti
Meyanesi için:
• 1 adet yumurta
• 1 adet limonun suyu
• 1 su bardağı sıcak su
Sosu için:
• 1 çorba kaşığı tereyağı
• 1 çay kaşığı kırmızı tozbiber
• 1 çay kaşığı domates salçası

Tavuklu Çorba Hazırlanışı:
Tereyağını eritip un ve şehriyeyi ekleyerek kavurun. 2 bardak sıcak tavuk suyu ile 3 bardak sade sıcak suyu ekleyin. Topaklanmaması için sürekli karıştırarak birkaç taşım kaynatın. Meyanesi için; yumurtayı, sıcak suyu ve limon suyunu iyice çırpın. Kaynamakta olan çorbaya ekleyin. Birkaç dakika sonra didiklenmiş tavuk etini ekleyin. Ocaktan alın. Servise sunmadan birkaç dakika kala üzeri için; tereyağını, toz biber ve domates salçası ile kavurun. Çorbayı servis kaselerine paylaştırın. Üzerine bu sosu dökün. Hemen servis yapın.

Tags: Tavuklu ÇorbaTavuklu Çorba MalzemelerTavuklu Çorba Tarifi
Previous Post

Al Biber Dolma

Next Post

Tavuklu ve Cevizli Yufka Börek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Tavuklu ve Cevizli Yufka Börek

Tavuklu ve Cevizli Yufka Börek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki