Tarif: Özgür BAYKAL (6 Kişilik) Malzemeler: 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt 1 paket krema (200 ml)...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN -Prodüksiyon ve Yapım: İnci BAK 3-4 Kişilik Malzemeler: 5 adet kapya biber 300 gram köftelik kıyma 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Özgür Bakır (6 – 8 Kişilik) Malzemeler: 2 paket petibör bisküvi 2 paket bitter çikolata 2 çorba kaşığı krema...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN -Prodüksiyon ve Yapım: İnci BAK 4 Kişilik Malzemeler: 1 çay bardağı buğday 1 litre içme suyu 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 demet...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Yapım: İnci BAK (4 – 6 Kişilik) Malzemeler: Tabanı İçin: 1 paket burçak bisküvi 1 paket...
Read moreDetails(6-8 Kişilik) Tarif: Müge Hüner Malzemeler: 500 gram taze asma yaprağı 2 su bardağı baldo pirinci 2 adet salçalık kırmızıbiber...
Read moreDetailsTarif: Müge Hüner (6-8 Kişilik) Malzemeler: 4 adet yumurta 2 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 3...
Read moreDetailsProdüksiyon: İnci Bak - Tarif: Gülümser Karadayı (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram taze çağla meyvesi 500 gram kuzu eti 2-3...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan Fotoğraf Asistanı: Murat Erdoğan (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo orta yağlı kıyma 1 adet yumurta 1 adet orta...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki