Fotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon & Yapım: İnci BAK (4-6 Kişilik) Malzemeler: 500 gram yoğurt 2 su bardağı su Yarım...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN - Yapım: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 500 gram taze dut 1 tatlı kaşığı limon suyu 7...
Read moreDetailsFotoğraf: Caner ALAY (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram dana eti 3 adet domates Yarım demet maydanoz 1 adet tirit pidesi...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN -Yapım: İnci BAK Yapım Asistanı: Sevil YÜCEL 1 porsiyon için Malzemeler: 4 adet kuzu pirzola 1 domates...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon & Yapım: İnci BAK (1 Kişilik) Malzemeler: 35-40 adet iri yapraklı reyhan Ayrıca 1 demet...
Read moreDetailsFotoğraflar: Bahar KİTAPÇI Editör: Emine TUNADAN 6 Kişilik Malzemeler: 2 su bardağı eritilmiş margarin 1 su bardağı süt 1 paket...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN -Yapım: İnci BAK Yapım Asistanı: Sevil YÜCEL 4 Kişilik Malzemeler: 500 gram dana eti, kuşbaşı doğranmış 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon & Yapım: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet temizlenmiş enginar 1 avuç taze iç...
Read moreDetailsTarif: Elvan Bahar - Fotoğraf: Caner Alay (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram taze fasulye 2 adet orta boy havuç 6...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon & Yapım: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet büyük boy soğan 4 su bardağı...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki