Yeni bir çalışma, cevizin anti-inflamatuar gücünü ve kolon kanseri riskini azaltmadaki etkisini gözler önüne seriyor. Cancer Prevention Research dergisinde yayınlanan...
Read moreDetailsMalzemeler: Sushi Halkaları İçin: 85 g light veya normal krem peynir ½ su bardağı ince doğranmış kırmızı kapya biber ½...
Read moreDetailsMalzemeler: ¼ su bardağı toz şeker 1 adet çırpılmış yumurta 1 paket (225 g) light krem peynir ¼ su bardağı...
Read moreDetailsMalzemeler: 1–2 adet orta boy ton balığı bifteği (sushi kalitesinde) 1 adet yumurta 4 yemek kaşığı Simit baharatı karışımı 1,5...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN Yapım: İnci BAK Yapım Asistanı: Büşra GÖZÜAÇIK (6 Kişilik) Malzemeler: 3 adet yumurta 1.5 su bardağı toz şeker...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan / Yapım: İnci Bak (4-6 Kişilik) Malzemeler: 10 adet taze barbunyanın içi (yaklaşık 1 su bardağı) 7-8 su...
Read moreDetailsFotoğraf: Özgür Bakır Tarif: Serap Yomra (4-6 Kişilik) Malzemeler: Hamuru için: 250 gram un 1 tatlı kaşı tuz 125 gram tereyağı...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN Hazırlayan: Müşerref KARTALER Prodüksiyon: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: 2 adet büyük boy palamut (Takoz halinde kesilmiş)...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan Malzemeler: 1 kilo sivri biber 2 kilo domates (tercihen kırmızı olanı) 2 baş sarımsak 4 çorba kaşığı...
Read moreDetailsFotoğraflar: Özgür Bakır / Tarif: Serap Yomra (4 Kişilik) Malzemeler: 2 adet hazır yufka 1 büyük kase doğranmış pırasa 1 adet...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki