Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Süzme Yoğurtlu Havuç

by Yemek Zevki Editör
07 Temmuz 2015
in Pratik Yemekler
468 25
0
Süzme Yoğurtlu Havuç
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Süzme-Yoğurtlu-HavuçSüzme Yoğurtlu Havuç İçin Malzemeler:

3-4 adet büyük boy havuç

3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı

1 adet büyük boy patates

1 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi

200 gram süzme yoğurt

3 diş sarımsak

Tuz

(4 Kişilik)

Süzme Yoğurtlu Havuç Hazırlanışı:

Patatesi yıkayıp kabuğuyla birlikte haşlayın. Daha sonra kabuğunu soyup irice rendeleyin. Havuçların kabuğunu soyup irice rendeleyin. Zeytinyağını tavada ısıtıp rendelenmiş havucu, havuç iyice yumuşayıncaya kadar sote edin. Patatesi ilave edin. Karıştırıp ocaktan alın.

Ayrı bir kapta süzme yoğurda havanda ezilmiş sarımsakları ilave edin. Rendelenmiş hindistancevizini ekleyin ve isteğe göre damak tadınıza göre tuz ile tatlandırın. Süzme yoğurtlu karışım ile havuçlu ve patatesli karışımı bir kapta birleştirin. Küçük servis tabaklarına paylaştırın. Servis yapın.

Tags: ramazanramazan menüsüSüzme Yoğurtlu HavuçSüzme Yoğurtlu Havuç malzemelerSüzme Yoğurtlu Havuç nasıl yapılırSüzme Yoğurtlu Havuç tarifiyemek zevki
Previous Post

Mücver        

Next Post

Kuzu Kulaklı Kısır

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kuzu Kulaklı Kısır

Kuzu Kulaklı Kısır

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki