Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Susamlı Halkalar

by Yemek Zevki Editör
05 Şubat 2015
in Hamur İşi Tarifleri
483 10
0
Susamlı Halkalar
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

susamli-halka

Susamlı Halkalar Malzemeler:

> 3 su bardağı un

> 100 gram margarin (Oda ısısında yumuşamış)

> 1 çay kaşığı mahlep > Yarım su bardağı su

> Yarım çay bardağı sıvı yağ

> 2 çorba kaşığı toz şeker

> Yarım paket kabartma tozu

> 1 tatlı kaşığı tuz

> 1 kase pekmezli su

> Susam

Hazırlanışı:

Unu yoğurma kabına alıp ortasını havuz gibi açın. Margarini, mahlebi, suyu, sıvı yağı, şekeri, kabartma tozunu ve tuzu ilave edin. Pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp un serpilmiş tezgahın üzerinde parçaları elinizle yuvarlayın. En fazla serçe parmağınız kalınlığında, 8-10 cm uzunluğunda silindir hamurlar elde edin. Hamurların iki ucunu birleştirip halka şekline getirin. Halka hamurları önce pekmezli suya batırın, sonra da susama bulayın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. 170 dereceye ayarlı fırında 25-30 dakika pişirin.

Tags: Susamlı HalkalarSusamlı Halkalar HazırlanısıSusamlı Halkalar MalzemelerSusamlı Halkalar Tarifi
Previous Post

Damla Sakızlı Tatlı

Next Post

Zeytin Ve Zeytinyağı Sektöründe Güç Birliği

Yemek Zevki Editör

Next Post
Zeytin Ve Zeytinyağı Sektöründe Güç Birliği

Zeytin Ve Zeytinyağı Sektöründe Güç Birliği

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki