Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Sultan Mangal Sucuk İle Mangallar Daha Lezzetli

by Yemek Zevki Editör
30 Nisan 2014
in Haber Turu
458 35
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


41 yıldır değişmeyen geleneksel tadı ve sağlıklı çizgisini koruyan Sultan Mangal Sucuk,  ülkemizde artık bir gelenek haline gelen mangal keyfinize, lezzet katıyor.

Güneşin yüzünü göstermeye başlamasıyla birlikte tüm ailenin en büyük keyfi olan piknik sezonu da açıldı. Piknik alanlarını mangal kokuları sarmaya başlarken, mangalın olmazsa olmazı sucuk keyfini ise yüzde 100 dana etinden üretilen Sultan Mangal Sucuk ile tamamlamak mümkün.

Sultan Mangal Sucuk’ta kullanılan kırmızı et, Orta ve Doğu Anadolu yaylalarında yetişmiş, yerli cins büyükbaş hayvanlardan seçiliyor.

Üretim merkezini son teknolojik yeniliklerle donatan Sultan Et, Sultan Mangal Sucuğu, geleneksel Türk lezzeti tadı ile tüketiciye
sunuyor. Sultan Et, aynı zamanda Türk sucuğu standartını TSE’den alan ilk firma olarak dikkat çekiyor.

Tags: dünya mutfaklarıEt Yemekleri
Previous Post

Bahar Beslenmesine Dikkat!

Next Post

ISS ‘Sağlığın Renkleri’ Yemek Tarifi Yarışması Başlıyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

ISS ‘Sağlığın Renkleri’ Yemek Tarifi Yarışması Başlıyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki