41 yıldır değişmeyen geleneksel tadı ve sağlıklı çizgisini koruyan Sultan Mangal Sucuk, ülkemizde artık bir gelenek haline gelen mangal keyfinize, lezzet katıyor.
Güneşin yüzünü göstermeye başlamasıyla birlikte tüm ailenin en büyük keyfi olan piknik sezonu da açıldı. Piknik alanlarını mangal kokuları sarmaya başlarken, mangalın olmazsa olmazı sucuk keyfini ise yüzde 100 dana etinden üretilen Sultan Mangal Sucuk ile tamamlamak mümkün.
Sultan Mangal Sucuk’ta kullanılan kırmızı et, Orta ve Doğu Anadolu yaylalarında yetişmiş, yerli cins büyükbaş hayvanlardan seçiliyor.
Üretim merkezini son teknolojik yeniliklerle donatan Sultan Et, Sultan Mangal Sucuğu, geleneksel Türk lezzeti tadı ile tüketiciye
sunuyor. Sultan Et, aynı zamanda Türk sucuğu standartını TSE’den alan ilk firma olarak dikkat çekiyor.