Malzemeler:
• 1 adet adet levrek fileto
• 1 bağ kıvırcık salata
• 1 adet domates
• 1 adet salatalık
• Yarım limonun suyu
• 1 çorba kaşığı mayonez
• 1 çorba kaşığı hardal
• 1 çorba kaşığı bal
• 2-3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
• Deniz tuzu
Hazırlanışı:
Levrek filetoyu tencereye alın, üzerine yarım çay bardağı kadar su ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte haşlayın, daha sonra soğumaya bırakın. Kıvırcık salatayı yıkayıp iyice kurutun.
Sos için; Balı, hardalı, mayonezi, limon suyunu ve zeytinyağını iyice karıştırın. Salata kasesine tüm malzemeyi yerleştirin. Sosunu da ekleyerek tatlandırdıktan hemen sonra servise hazır edin.