Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Simit Kebap

by Yemek Zevki Editör
27 Eylül 2015
in Pratik Yemekler
483 10
0
Simit Kebap
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

simit-kebapSimit Kebap Malzemeler:

2 adet sokak simidi

1 kase hazır misket köfte (veya “Tarif Defteri” sayfalarından bulabilirsiniz)

1 kase süzme yoğurt

Domatesli Sos İçin:

2 adet büyük boy domates

1 tatlı kaşığı domates salçası

1 çay kaşığı kırmızı toz biber

2 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz, kimyon

 

Simit Kebap Hazırlanışı:

Sos için; Tüm malzemeyi sos tenceresine alın. Önce yüksek ateşte birkaç taşım kaynatın, daha sonra orta ateşte 15 dakika kaynatın. Tuz ve kimyon ekleyip tatlandırın. Sosunuz hazırdır.

Simitleri küçük parçalar halinde dilimleyin. Isıya dayanıklı kaba aktarın. 200 dereceye ayarlı fırında 10 dakika kızartın. Fırından alın, üzerine az yağla tavada kızarttığınız köfteleri yayın, köftelerin üzerine isteğe göre çırpılmış süzme yoğurdu dökün. En son hazırladığınız domatesli sosu dökün. Hemen servis yapın.

Tags: Simit KebapSimit Kebap HazırlanışıSimit Kebap MalzemelerSimit Kebap TarifiSimit Kebap Yapımı
Previous Post

Simit Üstü Kahvaltı

Next Post

Soslu Antrikot Video

Yemek Zevki Editör

Next Post
Soslu Antrikot Video

Soslu Antrikot Video

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki