Geleneksel tatların 60 yıllık üreticisi Seyidoğlu, yeni ürünü Ballı Tahin ile raflardaki yerini aldı. Soğuk kış aylarında vücut direncini yüksek tutmak isteyenlerin vazgeçemediği bal ve tahini bir araya getiren Seyidoğlu, yeni ürününü yüzde 100 bal ve tahinden üretti.
Uzun bir Ar-Ge çalışmasının ardından kış aylarında tüketimi çok yüksek olan bal ve tahini bir araya getirip güzel bir lezzet yakaladıklarını ifade eden Genel Müdür Mehmet Göksu, “Sofralarımızın vazgeçilmez lezzetleri bal ve tahini en doğal haliyle karıştırarak yeni bir lezzet ortaya çıkardık. Daha önce ürettiğimiz tahin ve pekmez karışımlarımızın yanı sıra bal ve tahin karışımımız da çok beğenildi. Bizim kültürümüzde kahvaltıda tahin, bal ve pekmezi karıştırarak yemek çok meşhur. Fakat yeni nesil özellikle tüplü ürünlere büyük ilgi duyuyor. Biz de geleneksel lezzetlerimizi modern bir sunumla yeniden gençlerin beğenisine sunmaya karar verdik. Çocuklara Osmanlı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerini sevdirmek için yeni bir seri hazırladık. Bu seride tüplü karışım ürünleri tercih ettik. Yeni ürünümüz çocuklar ve anne babalardan tadımlarda tam not aldı” diye konuştu.
Özellikle kış aylarında hastalanmamak için kahvaltı sofralarında vücut direncini yüksek tutan gıdaların tercih edildiği bilgisini veren Göksu, “Ballı Tahin ürünümüz yüksek enerji ve protein içeriğiyle soğuk havalarda kalkan görevi üstlenecek. Sofralarda ve çocukların beslenme çantalarında ilk sırayı alacak” dedi.