Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

Seyidoğlu’ndan Soğuk Kış Günlerine Özel Ballı Tahin

by Yemek Zevki Editör
23 Aralık 2013
in Haber Turu
478 15
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Geleneksel tatların 60 yıllık üreticisi Seyidoğlu, yeni ürünü Ballı Tahin ile raflardaki yerini aldı. Soğuk kış aylarında vücut direncini yüksek tutmak isteyenlerin vazgeçemediği bal ve tahini bir araya getiren Seyidoğlu, yeni ürününü yüzde 100 bal ve tahinden üretti.

Uzun bir Ar-Ge çalışmasının ardından kış aylarında tüketimi çok yüksek olan bal ve tahini bir araya getirip güzel bir lezzet yakaladıklarını ifade eden Genel Müdür Mehmet Göksu, “Sofralarımızın vazgeçilmez lezzetleri bal ve tahini en doğal haliyle karıştırarak yeni bir lezzet ortaya çıkardık. Daha önce ürettiğimiz tahin ve pekmez karışımlarımızın yanı sıra bal ve tahin karışımımız da çok beğenildi. Bizim kültürümüzde kahvaltıda tahin, bal ve pekmezi karıştırarak yemek çok meşhur. Fakat yeni nesil özellikle tüplü ürünlere büyük ilgi duyuyor. Biz de geleneksel lezzetlerimizi modern bir sunumla yeniden gençlerin beğenisine sunmaya karar verdik. Çocuklara Osmanlı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerini sevdirmek için yeni bir seri hazırladık. Bu seride tüplü karışım ürünleri tercih ettik. Yeni ürünümüz çocuklar ve anne babalardan tadımlarda tam not aldı” diye konuştu.

Özellikle kış aylarında hastalanmamak için kahvaltı sofralarında vücut direncini yüksek tutan gıdaların tercih edildiği bilgisini veren Göksu, “Ballı Tahin ürünümüz yüksek enerji ve protein içeriğiyle soğuk havalarda kalkan görevi üstlenecek. Sofralarda ve çocukların beslenme çantalarında ilk sırayı alacak” dedi.

Tags: Basit YemeklerHamur İşleri
Previous Post

Metro Toptancı Market Diyarbakır’ın Lezzet Kapılarını Aralıyor

Next Post

Gripten Korunmak İçin Portakal Suyu İçin

Yemek Zevki Editör

Next Post
Gripten Korunmak İçin Portakal Suyu İçin

Gripten Korunmak İçin Portakal Suyu İçin

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki