Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Sebzeli ve Çok Peynirli Ravioli

by Yemek Zevki Editör
25 Haziran 2015
in Pratik Yemekler
468 25
0
Sebzeli ve Çok Peynirli Ravioli
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1514

Malzemeler:

1 kase hazır peynirli ravioli makarna

2 çorba kaşığı zeytinyağı

1’er küçük kase küp doğranmış çeddar, koleti peyniri ve rokfor peyniri

3-4 yaprak yarı kurutulmuş domates

1-2 dal frenk soğanı

Birkaç adet ceviz içi

1 adet küçük boy rendelenmiş havuç

2 çorba kaşığı krema

2 çorba kaşığı lor peyniri

Taze çekilmiş karabiber

Hazırlanışı:

Zeytinyağını tavada ısıtıp jülyen doğranmış kurutulmuş domatesi, rendelenmiş havucu, irice doğranmış frenk soğanı kavurun. Taze çekilmiş karabiber ekleyip ocaktan alın.

Makarna hamurunu 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı sıvı yağ ilave edilmiş kaynar suda, 10 dakika haşlayın. Ocaktan alıp süzün.

Krema ile labne peynirini karıştırıp ocakta çok kısık ateşte ısıtın. Krema ısınınca haşlayıp süzdüğünüz makarnaya ilave ederek tatlandırın. En son sebzeli karışımı ve küp doğranmış peynirleri ekleyin. Hemen servis yapın.

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

Şişte Zencefilli Kuzu Eti

Next Post

Orman Meyveli Pasta

Yemek Zevki Editör

Next Post
Orman Meyveli Pasta

Orman Meyveli Pasta

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki