Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Sebzeli Kiş

by Yemek Zevki Editör
18 Şubat 2015
in Sebze Yemekleri
483 10
0
Sebzeli Kiş
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

43

Sebzeli Kiş Malzemeler:

> 250 gram tereyağı

> 3,5 su bardağı un

> 1 küçük kase yoğurt

> 1 paket kabartma tozu

> Yarım limonun suyu

>Tuz

Üzeri İçin:

> 1 kahve fincanı doğranmış karnabahar

> 1 kahve fincanı doğranmış pırasa

> 1 kahve fincanı doğranmış sarı ve kırmızı kapya biber

> 1 adet kabak (ince dilimlenmiş)

> 1 adet yumurta

> 1 kahve fincanı süt

Hazırlanışı:

Hamuru için;Küp küp doğranmış tereyağını, elenmiş unu, çırpılmış yoğurdu, kabartma tozunu ve tuzu karıştırın. Pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurdan biri büyük diğeri küçük olmak üzere ikiye ayırın. Her iki hamuru da yağlanmış kek kalıplarına elinizle bastırarak yayın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında, 10- 15 dakika pişirin. Fırından alın, yağlı kağıt serili fırın tepsisine büyük kalp hamuru yerleştirin, üzerine de küçük kalbi yerleştirin. Üst üste yerleştirdiğiniz kalplerden küçük kalbin üzerine sebzeleri dekoratif bir şekilde yerleştirin. Yumurta ile sütü çırpıp malzemelerin üzerine dökün. 180 dereceye ayarlı fırında, 15-20 dakika daha pişirin.

Tags: Sebzeli KişSebzeli Kiş HazırlanısıSebzeli Kiş MalzemelerSebzeli Kiş Tarifi
Previous Post

Türk Zeytin Ve Zeytinyağı Rusya Ve Türkmenistan’da Görücüye Çıktı  

Next Post

Frambuaz Reçelli Kalp Kurabiye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Frambuaz Reçelli Kalp Kurabiye

Frambuaz Reçelli Kalp Kurabiye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki