Trakya eti, Tekirdağ usulü hazırlık, usta işi ızgara ve %100 hijyen ile üretilen Özcanlar’ın Tekirdağ Köftesi 60 yıldır beğeniliyor. Şimdi beğeneceğiniz yepyeni bir lezzet daha eklendi: Süleymanpaşa Köfte. Nam-ı diğer Beğendili Tekirdağ Köftesi.
Patlıcan yaygın olarak kabul edilen tarihe göre 17. Yüzyılda Osmanlı Mutfağı’na girdi ve kısa sürede olağanüstü bir çeşitlilikte kullanılmaya başlanarak Saray Mutfağı’nın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Beğendinin ve Süleymanpaşa Köftesi’nin yolculuğu da böyle başladı. Bu eşsiz lezzet közlenmiş biber ve maydanoz eşliğinde artık Özcanlar’ın menüsünde.
1953 yılında kurulan ve Tekirdağ Köftesi’nin haklı şöhretine en büyük katkıyı yapanlardan olan Özcanlar Köfte, Tekirdağ Merkez, Sahil, Beyazköy, Çorlu, İstanbul Beylikdüzü Skyport ve Esentepe Astoria’daki şubelerinde konuklarını bekliyor.