Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Şalgamda Marine Edilmiş Enginarlı Bulgur Salatası

by Yemek Zevki Editör
21 Haziran 2014
in Salata Tarifleri
463 30
0
Şalgamda Marine Edilmiş Enginarlı Bulgur Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

salataaa

Malzemeler:
> 250 gram köftelik bulgur
> 1 çay bardağı acılı şalgam suyu
> 10 adet enginar kalbi
> 1 çorba kaşığı kuş üzümü
> 10 adet kuru kayısı
> 1 çorba kaşığı bezelye
> 1 demet dereotu
> 1 adet yeşil elma
> 1 çorba kaşığı zeytinyağı
> 1 adet limon
> Tuz, karabiber

 

Hazırlanışı: Bulgurunuzu 1 su bardağı kaynar suyla ıslatın. Bulgur suyunu çektikten sonra karıştırma kabına alıp, şalgam suyunu, zeytinyağını ve limon suyunu ekleyin. Bulgurun şalgam suyunu emip renk alması için kısa bir süre bekleyin ve ardından güzelce karıştırın. Bir kasede ılık suyla birlikte kuş üzümlerinizi bir miktar şişmesi için bekletin. Enginar kalplerini dörde bölün. Kuş üzümlerini ve kuru kaysıyı bulgura ilave edip güzelce karıştırın. Servis tabağınıza zevkinize göre yerleştirip, üzerini enginar kalbi yeşil elma ve bezelyeyle süsleyip servis yapın.

 

Tags: salatalarsebze yemekleri
Previous Post

Yeşil Musakka

Next Post

Limonlu, Üzümlü ve Yulaflı Kurabiye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Limonlu, Üzümlü ve Yulaflı Kurabiye

Limonlu, Üzümlü ve Yulaflı Kurabiye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki