Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Sağlık Çorbası

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Çorba Tarifleri
473 20
0
Sağlık Çorbası

Sağlık Çorbası

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler

Sağlık Çorbası

2-3 yaprak beyaz lahana

1 çay bardağı arpa şehriyesi

1 adet kök kereviz

Yarım çay bardağı sıvı yağ

1 adet havuç

1 adet pırasa

1 adet soğan

4-5 su bardağı su veya tavuk göğüs eti suyu

1 tatlı kaşığı pul biber

Maydanoz

Tuz

Sağlık Çorbası Tarifi:

Tencereye sıvı yağı koyun, 1 baş soğanı küçük küpler halinde doğrayın. Pembeleşinceye kadar kavurun, arpa şehriyeyi ilave edip karıştırın. Beyaz lahanayı, kerevizi, havucu, pırasayı yıkayın ve uzun ince şeritler halinde doğrayın. Tencereye önce havucu koyun ve karıştırın. Ardından lahanayı ilave edin, bir süre daha karıştırdıktan sonra pırasayı, kerevizi de tencereye ekleyerek bir süre daha karıştırın. Sıcak suyunu, tuzunu ekleyin, orta ateşte 10 dakika kadar sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Servis yaparken üzerine ince kıyılmış maydanoz serpin.

Tags: Çorbalar
Previous Post

Levrek Balığı Çorbası

Next Post

Beğendili Tavuk But

Yemek Zevki Editör

Next Post
Beğendili Tavuk But

Beğendili Tavuk But

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki