Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Salata Tarifleri

Rus Salatası (Oliviye Salatası)

by Yemek Zevki Editör
25 Kasım 2016
in Salata Tarifleri
473 20
0
Rus Salatası (Oliviye Salatası)
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

rus-salatasi-oliviye

Rus Salatası Malzemeler:
• 150 gram jambon veya pişmiş sosis
• 4 adet orta boy patates
• 1 adet havuç
• 4 adet haşlanmış yumurta
• 1 adet orta boy soğan
• 4 adet kornişon salatalık turşusu
• 1 küçük kase haşlanmış bezelye
• 1 küçük kase mayonez
• Tuz, karabiber

Rus Salatası Hazırlanışı:
Patatesleri ve havucu haşlayın. Ocaktan alıp soğuttuktan sonra zar şeklinde doğrayın. Yumurtaları katı kıvamda haşladıktan sonra zar şeklinde doğrayın. Haşlanmış sosisi veya jambonu, soğanı da zar şeklinde kesin. Hazırlamış olduğunuz tüm malzemeyi geniş bir kapta karıştırın.
Ayrı bir kapta mayonezi, tuzu ve karabiberi iyice karıştırın. Mayonezli karışım ile kalan tüm malzemeyi birleştirin. Yarım saat beklettikten sonra servis yapın.

Tags: OliviyeOliviye SalatasıRus SalatasıRus salatası Tarifi
Previous Post

Taze Baharatlı Tavuk Köfte

Next Post

Yeşil Elmalı Kereviz Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sebze Pişirirken Bunlara Dikkat

Yeşil Elmalı Kereviz Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki