Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Rudolph van Veen’den Türkiye’ye özel yemek şovu

by Yemek Zevki Editör
07 Mart 2013
in Haber Turu
483 10
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


24 Kitchen ile Gaggenau arasında yapılan iş birliği kapsamında İstanbul’a gelen dünyaca ünlü şef Rudolph van Veen, izleyenleri hayran bırakan bir yemek şovu sergiledi.

Tüm dünyada mutfak teknolojisinde uzman marka olarak bilinen Gaggenau ve dünyanın en büyük uluslararası TV kuruluşu Fox International Channels tarafından yayına alınan yeni yemek kanalı 24Kitchen iş birliği kapsamında dünyaca ünlü şef Rudolph van Veen Türkiye’ye geldi. D-Smart 53. kanal ve Teledünya 13. kanalda yayınlanan 24Kitchen’daki “Lezzet Yolculuğu”, “Hayatın Tadı” ve “Rudolph’un Fırını” adlı programlarıyla ilgi çeken Amsterdam asıllı başarılı şef, Gaggenau Sapphire Showroom’unda düzenlenen özel davette, Gaggenau ürünlerini kullanarak Türkiye’ye özel bir yemek şovu sergiledi. 24Kitchen’ın yerel yüzleri Lezzet Tasarımcısı Maksut Aşkar ve Ünlü Şef Gabriele Sponza’nın da tanıtıldığı gecede şefler Rudolph van Veen ile birlikte kısa bir gösteri yaptı.

DÜNYACA ÜNLÜ ŞEF HAMUR AÇIP BÖREK YAPTI

Özellikle hamur işleri, kekler ve pastalar konusundaki uzmanlığıyla tanınan Amsterdam asıllı başarılı şef, 24 Kitchen ve Gaggenau işbirliği çerçevesinde gerçekleşen gecede Gaggenau mutfağında davetliler için hamur açıp börek yaptı. Rudolph van Veen, Maksut Aşkar ve Gabriele Sponza ile birlikte Gaggenau mutfağında gerçekleştirdiği gösterisinde böreğin yanı sıra lezzetli elmalı pizzası ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. Türkiye’de olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren ünlü şef, “Bu Türkiye’ve ikinci gelişim, hamur işlerinin çok özel bir yere sahip olduğu Türk mutfağına özgü bir menü ile sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Bu buluşmayı sağlayan kanalım 24Kitchen ve Gaggenau’ya teşekkür ederim” dedi.

330 YAŞINDA, BENZERSİZ BİR MARKA

Özel davetin açılış konuşmasını yapan Gaggenau Türkiye Pazarlama Müdürü Sadettin Çağlar, 24Kitchen ile yaptıkları uzun soluklu işbirliğinden büyük memnuniyet duyduklarını vurgulayarak, “24Kitchen işbirliği ile dünyaca ünlü şef Rudolph van Veen’i ülkemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Gaggenau, bugün dünyada 330. yaşını kutlayan benzersiz bir marka. Profesyonel mutfağı evlere taşıyor ve 1995 yılından bu yana faaliyetlerini BSH bünyesinde gerçekleştiriyor. Ankastre sektöründe dünya liderliğini üstleniyor. Sade, teferruatsız ve işlevsel bir anlayış ile zarif çizgileri benimseyen Gaggenau, ürünleriyle adeta bir hayat tarzı oluşturuyor” dedi.

24 KİTCHEN, TÜRKİYE’DE BÜYÜK BİR BOŞLUĞU DOLDURDU

Fox International Channels Turkey Reklam Satış Başkanı Mehmet İçağasıoğlu ise şunları ifade etti: “Türkiye’nin 24 saat yayın yapan ilk yemek kanalı 24Kitchen Fox ve Nat Geo uzmanlığında global ve lokal kültürü içinde barındıran bir marka. Türkiye pazarında büyük bir boşluğu dolduran kanal taze, pratik, sağlıklı yemeklerin buluştuğu, yemeğin bir kültür ve bir tutku olduğunu vurgulayan bir adres. Rudolph van Veen ise kanalın bu vizyonuna en güzel örneklerden biri. Gaggenau gibi alanında uzman bir mutfak teknolojisi markasıyla iş birliği yapmaktan ötürü son derece mutluyuz.”

Tags: Basit YemeklerTatlılar
Previous Post

BergHOFF Mutfaklarda “Doğru Seçim” olmaya devam ediyor

Next Post

NG Kütahya Porselen’den gurme koleksiyonu

Yemek Zevki Editör

Next Post

NG Kütahya Porselen’den gurme koleksiyonu

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki