Ana Sayfa » Tarifler » Hamur İşi Tarifleri » Ravioli Farina

Ravioli Farina

far'na

Malzemeler:
Kepekli Hamur İçin:
> 800 gram kepekli un
> 200 gram irmik
> 600 gram yumurta
> Az miktarda zeytinyağı
Dolgu Malzemesi İçin:
> 1 kilo ricotta peyniri
> 500 gram ıspanak
> Tuz, karabiber
> Az miktarda rende muskat
Sos İçin:
> Domates sos
> Taze fesleğen
> Toz parmesan

Hazırlanışı: Ispanağı haşlayın ve pirinç taneleri büyüklüğünde doğrayın. Ricotta peyniri, muskat rendesi, tuz ve karabiber ile karıştırıp iç malzemeyi hazırlayın. Ravioli hamurlarına doldurun. Sos için; Bir tavaya aldığınız domates sosunu kısık ateşte kaynatın, fesleğenleri ekleyin, ardından toz parmesanı koyup karıştırın.

 

OKU ➤  Ak Gıda’dan Aydın’a 40 milyon TL yatırım ile peynir fabrikası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir