Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Poşe Erikli Hamsi Salsa

by Yemek Zevki Editör
28 Ekim 2015
in Balık Yemekleri
468 25
0
Poşe Erikli Hamsi Salsa
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pose-erikli-hamsi-salsa

Poşe Erikli Hamsi Salsa

Poşe Erikli Hamsi Salsa için Malzemeler:
5-6 adet hamsi
1 adet küçük boy kırmızı soğan
1 adet kiraz domates
2 dal taze kişniş
2 adet lime
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
1 adet erik
1 çay kaşığı şeker
1 adet yıldız anason
1 adet karanfil
1 adet çubuk tarçın

Poşe Erikli Hamsi Salsa Hazırlanışı :
Temizlenmiş hamsileri 1 yeşil limonun suyu ve az tuzla marine edin. Marine ettiğiniz hamsileri küçük küçük doğrayın. Kişnişi, kırmızı soğanı, domatesi de ince ince kıyın. Kalan 1 yeşil limonun suyunu, hamsileri, tuzu ve karabiberle iyice harmanlayın. Eriği küçük bir sos tenceresine alın. Şekeri, anasonu, karnafili, çubuk tarçını ve üzerini örtecek kadar suyu ekleyin. Orta ateşte, erik yumuşayıncaya kadar pişirin. Hamsi salamurayı servis tabağına alın, üzerine pişirdiğiniz eriği yerleştirin. Servis yapın.

Tags: erikhamsiPoşe Erikli Hamsi SalsaPoşe Erikli Hamsi Salsa HazırlanışıPoşe Erikli Hamsi Salsa MalzemeleriPoşe Erikli Hamsi Salsa Nasıl YapılırPoşe Erikli Hamsi Salsa Tarifi
Previous Post

“COOK’TAN DAMAĞINIZA UYGUN ÖZEL LEZZETLER”

Next Post

Kuşkonmazlı Somon Fileto

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kuşkonmazlı Somon Fileto

Kuşkonmazlı Somon Fileto

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki