Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler

Portakallı Tavuk Şiş

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Tarifler
478 15
2
Portakallı Tavuk Şiş

Portakallı Tavuk Şiş

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler
750 gram kemiksiz kalça but
2 adet portakal
Marine için:
5 çorba kaşığı sıvı yağ
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay bardağı portakal suyu
1 adet soğan
4 diş sarımsak
1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber
Tuz
Portakallı Tavuk Şiş Tarifi;
Tavuk etlerini küp doğrayın.
Derin bir kasede marine malzemelerin tamamını karıştırın. Hazırladığınız bu harca doğradığınız tavuk etlerini ekleyip üzerini kapatın ve yaklaşık 1 saat kadar buzdolabında dinlendirin.
Özel sosuyla dinlendirmiş olduğunuz tavuk etini küp şeklinde kesilmiş portakal dilimleri ile birlikte şişlere dizin. Izgarada önlü arkalı çevirerek pişirin. İsteğe göre pilav eşliğinde servis yapabilirsiniz

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Mantar Borani

Next Post

Portakallı Havuçlu Pilav

Yemek Zevki Editör

Next Post
Portakallı Havuçlu Pilav

Portakallı Havuçlu Pilav

Comments 2

  1. Allan says:
    14 yıl ago

    arkadaşım ernilele sağlık.katılımın son gününde lezzetli tarifinle katılman mutlu etti beni.daha sık görüşürüz inşallah.ernilele sağlık.ben ciğeri tabak tabak yerim inan ki.çok severim.tarifin yayında.sunumun şahane.sevgiler

    Yanıtla
    • Tori says:
      14 yıl ago

      PembeRehberSelma’cığım, merak etme bence anlamazlar ie7inde kveeriz olduğunu c7ok teşekkfcr ederim canım. Senin fcrfcnleri de koyacağım. Sevgiler.

      Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki