Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Pizza Astrid

by Hatice Ünal
29 Ağustos 2022
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Pizza Astrid
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Yapım: Şef Doğan Gümüştaş / Astrid Hotel Bodrum

Fotoğraf: Ümit Başer Alkaç – @ubaphoto

1 Kişilik

Malzemeler:

150 gram un

90 gram su

4,5 gram zeytinyağı

1 gram tuz

1 gram yaş maya

50 gram ricotta

180 gram mozzarella

50 gram kuşkonmaz

100 gram kırmızı soğan

10 gram fesleğen

Hazırlanışı:

İlk olarak un ve tuzu elinizle harmanlayın. Sonrasında başka bir kapta karıştırdığınız yaş maya, su ve zeytinyağını üzerine ekleyin. Pizza hamuru kıvamını alana kadar yoğurup kıvamını aldıktan sonra yarım saat dinlendirmeye bırakın. Daha sonra hamuru 220 gramdan bezeleyip 24 saat dolapta dinlenmeye bırakın. Hamuru açıp üzerine ricotta ve fesleğen hariç diğer malzemeleri ekleyerek pişirin. Fırından çıktıktan sonra üzerine ricotta ve fesleğeni ekleyip servise hazır hale getirin.

Püf Noktası: Pizzayı yapmaya başlamadan önce hamuru dışarıda 2 saat dinlendirmelisiniz.

#pizzaastrid #astridhotelbodrum #şefdoğangümüştaş #pizzazamanı #italyanmutfağı #italyanlezzetleri

Previous Post

Közlenmiş Patlıcanlı Makarna

Next Post

Kayısılı ve Çikolatalı Milföy Börek

Hatice Ünal

Next Post
Kayısılı ve Çikolatalı Milföy Börek

Kayısılı ve Çikolatalı Milföy Börek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki