Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Pınar Süt ve Pınar Et, kurumsal yönetimde çıtayı yükselttiler

by Yemek Zevki Editör
05 Aralık 2013
in Haber Turu
463 30
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Türkiye’de süt sektörünün öncü kuruluşu Pınar Süt, SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri tarafından hazırlanan rapora göre, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu’nu 8,87’den 9,15’e yükseltirken, Pınar Et de Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu’nu 8,77’den 9,16’ya yükseltmiştir.

Sağlık, lezzet ve yenilik pınarı Pınar Süt ve Pınar Et, kurumsal yönetim ilkelerine verdikleri önemi bir kez daha kanıtladılar. Pınar Süt ve Pınar Et’in, Türkiye’de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri’ne uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet gösteren SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri tarafından hazırlanan rapora göre, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu revize edildi.

Pınar Süt ve Pınar Et’in kurumsal yönetim ilkelerine verdiği önem ve geçen on iki aylık süreçte gerçekleştirdiği iyileştirmeler göz önüne alınarak Pınar Süt’ün 10 üzerinden 8,87 olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,15’e yükseltildi. Pınar Et’in ise 10 üzerinden 8,77 olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,16’ya yükseltildi.

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Pınar Süt ve Pınar Et, Türkiye’de henüz kurumsal yönetim ilkelerinin gündemde olmadığı tarihlerden bu yana, bu konuda en iyi uygulamaları geliştirebilmek için gönüllü olarak çalışmaktadır. SPK nezdinde Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notumuzun Pınar Süt’te 9,15 ve
Pınar Et’te 9,16 olarak güncellenmesi, bu alandaki başarılı performansımızın teyididir” dedi.

Tags: Ana Yemeklerdünya mutfakları
Previous Post

Emsan Fit Tencere, Hem Sağlıklı Hem Pratik

Next Post

Vişneli Kek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Vişneli Kek

Vişneli Kek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki