Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Peynir Soslu Dana Füme

by Yemek Zevki Editör
08 Mart 2017
in Et Yemekleri, Pratik Yemekler, Salata Tarifleri
471 25
0
Peynir Soslu Dana Füme
744
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Peynir Soslu Dana Füme

İstediğiniz miktarda Çeddar peynirini, Mozzarella peynirini ve kremayı benmari usulü eritin. Dana füme etleri ısıya dayanıklı döküm tavaya yerleştirin. Üzerine erittiğiniz peynirleri dökün. 220 dereceye ayarlı fırında, en fazla 5 dakika bekletin. Hemen servis yapın.

Peynir Soslu Dana Füme

Cevizli Zahter Salatası

1 demet zahteri dallarından ayırıp kıyın ve 1 çay kaşığı tuzlu sıcak suda 10 dakika bekletin. Daha sonra süzüp kıyın. Zar şeklinde doğranmış domatesi, ince kıyılmış taze soğanı, ceviz içini, zeytinyağını, 1 adet zarları temizlenip küçük küçük parçalar halinde kesilmiş limonu ve nar ekşisini ekleyip harmanlayın. Salatanız hazırdır.

Peynir Soslu Dana Füme

İnce Bulgurlu Salata

1 demet kıyılmış rokayı, ince doğranmış taze soğanı, çekirdekleri ve suyu temizlenmiş ve zar şeklinde doğranmış 1 adet domatesi, birkaç yaprak ince doğranmış Akdeniz yeşilliğini, kıyılmış maydanoz ile naneyi harmanlayın. Sosu için damak tadınıza göre sızma zeytinyağını, nar ekşisini, biraz da limon suyunu karıştırın. Salata malzemesine ekleyin. En son ılık suda beklettiğiniz 1 kahve fincanı kadar ince bulguru serpin.

Peynir Soslu Dana Füme

Izgara İstiridye Mantar

Nemli bir bezle silinmiş istiridye mantarları yumuşamış tereyağı ile ovun. Izgarada pişirin. Himalaya tuzu ve isteğe göre çok az beyaz biber ile tatlandırın.

Peynir Soslu Dana Füme

Tags: Cevizli Zahter Salatasıİnce Bulgurlu SalataIzgara İstiridye MantarPeynir Soslu Dana Füme
Previous Post

Steakhouse’ın Yeni Adresi, Beşbıçak

Next Post

Çocukların Sihirli İkilisi Köfte-Patates

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çocukların Sihirli İkilisi Köfte-Patates

Çocukların Sihirli İkilisi Köfte-Patates

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki