Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Peynir Kremalı Ayva Tatlısı

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Tatlı Tarifleri
468 25
0
Peynir Kremalı Ayva Tatlısı

Peynir Kremalı Ayva Tatlısı

764
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 Malzemesi

 2 adet büyük ayva
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
Yarım limonun suyu
10-12 adet küçük beze
250 gram labne peyniri
30 ml. likit krema

 Peynir Kremalı Ayva Tatlısı Tarifi;

 Ayvaları ortadan ikiye bölün. Çekirdeklerini çıkarın. Kabuklarını soyduktan sonra yıkayıp kenarlı bir kaba yerleştirin. Su, şeker, limon suyu ve ayva çekirdeklerini ilave edin. Ağır ateşte ayvalar yumuşayana kadar yaklaşık 1 saat pişirin. Piştikten sonra serin bir yerde soğumaya bırakın. Labne peyniri krema ve ufalanmış bezelerle karıştırın. Buzdolabında biraz soğutun. yarım ayvanın üzerine kremayı sürüp diğer yarısını üzerine kapatarak servis tabağına alın.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Zeytinyağlı Ayvalı Pırasa

Next Post

Kupta Ayvalı Keşkül

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kupta Ayvalı Keşkül

Kupta Ayvalı Keşkül

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki