Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Pera Palace Hotel, Jumeirah’da Zengin İftar Sofraları

by Yemek Zevki Editör
17 Haziran 2013
in Haber Turu
488 5
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


İstanbul’da 120 yıldır nice iftar sofraları kurulan Pera Palace Hotel, Jumeirah; bu sene de oluşturduğu zengin iftar menüleri ile Ramazan hazırlıklarını tamamladı.

Pera Palace Hotel, Jumeirah yüzyılı aşkın süredir, İstanbul’da Ramazan ve iftar dendiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri olarak bu yıl da lezzetli iftar menülerinin yanı sıra muhteşem ambiyansı ile misafirlerini bekliyor. Temmuz ayına denk gelen Ramazan’da Haliç’in büyüleyici manzarası eşliğinde, serin Orient Terrace’ta ya da Türk ve Akdeniz lezzetlerinden oluşan a la carte menün de yer aldığı Agatha Restoran’da iftarınızı açabilirsiniz. Kalabalık ya da küçük iftar sofraları için tercih edilebilen iftar menüsünde; “İftariyelikler” (Reçel Çeşitleri, Petek Bal ve Kaymak, Hurma, Zeytin Çeşitleri, Beyaz ve Kaşar Peynir, Pastırma, Sucuk, Kavurma); Ezo Gelin Çorbası, Geleneksel Mantı (Domates sos ve kanlıca yoğurdu eşliğinde), Mantarlı Piliç Dolması (İstanbul pilavı ve sote ıspanak ile) veya Preslenmiş kuzu tandır (Patlıcan beğendi, mevsim sebzeleri ve kuzu sos) ile Fıstıklı Güllaç veya Kaymak eşliğinde Geleneksel Türk Tatlı tabağı bulunuyor.

Geçmişten bugüne gelenekseli modernle buluşturan, İstanbul’un incisi Pera Palace Hotel, Jumeirah 120 yıllık tecrübesi ile huzurlu, şık
ve lezzetli iftar sofraları kuruyor.

Tags: Basit YemeklerDiyet
Previous Post

Seyidoğlu, İngilizlere Osmanlı Tatlılarını Sevdirdi

Next Post

Salata Hazırlamanın En Sağlıklı ve Şık Yolu

Yemek Zevki Editör

Next Post

Salata Hazırlamanın En Sağlıklı ve Şık Yolu

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki