İstanbul’da 120 yıldır nice iftar sofraları kurulan Pera Palace Hotel, Jumeirah; bu sene de oluşturduğu zengin iftar menüleri ile Ramazan hazırlıklarını tamamladı.
Pera Palace Hotel, Jumeirah yüzyılı aşkın süredir, İstanbul’da Ramazan ve iftar dendiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri olarak bu yıl da lezzetli iftar menülerinin yanı sıra muhteşem ambiyansı ile misafirlerini bekliyor. Temmuz ayına denk gelen Ramazan’da Haliç’in büyüleyici manzarası eşliğinde, serin Orient Terrace’ta ya da Türk ve Akdeniz lezzetlerinden oluşan a la carte menün de yer aldığı Agatha Restoran’da iftarınızı açabilirsiniz. Kalabalık ya da küçük iftar sofraları için tercih edilebilen iftar menüsünde; “İftariyelikler” (Reçel Çeşitleri, Petek Bal ve Kaymak, Hurma, Zeytin Çeşitleri, Beyaz ve Kaşar Peynir, Pastırma, Sucuk, Kavurma); Ezo Gelin Çorbası, Geleneksel Mantı (Domates sos ve kanlıca yoğurdu eşliğinde), Mantarlı Piliç Dolması (İstanbul pilavı ve sote ıspanak ile) veya Preslenmiş kuzu tandır (Patlıcan beğendi, mevsim sebzeleri ve kuzu sos) ile Fıstıklı Güllaç veya Kaymak eşliğinde Geleneksel Türk Tatlı tabağı bulunuyor.
Geçmişten bugüne gelenekseli modernle buluşturan, İstanbul’un incisi Pera Palace Hotel, Jumeirah 120 yıllık tecrübesi ile huzurlu, şık
ve lezzetli iftar sofraları kuruyor.