Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Dünya Mutfağı

Penne Pollo

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Dünya Mutfağı
485 10
0
Penne Pollo

Penne Pollo

742
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemesi

Penne Pollo


• 180 gram penne makarna • 150 gram tavuk fileto
• 80 gram mantar • 120 gram krema
• 2 gram kekik • 1 gram nane
• 2 gram tuz • 0,5 gram karabiber
• 5 gram köri • 5 gram bal
• 5 gram maydanoz • 10 gram parmesan peyniri
• 10 ml zeytinyağı
Köri Sos İçin:
• 120 gram krema • 2 gram kekik
• 1 gram nane • 2 gram tuz
• 0,5 gram karabiber • 5 gram köri • 5 gram bal

Penne Pollo Tarifi:
Makarnaları haşlayıp kenara alın, tavaya zeytinyağını
koyup ısıtın. Ardından doğranmış tavukları soteleyin.
Dilimlenmiş mantarları ilave edin, tüm
malzemeleri karıştırarak elde ettiğiniz sosu ekleyip
karıştırın. Haşlanmış makarnalara, maydanoz
ve parmesan peyniri kattıktan sonra, son olarak
hazırladığınız tavuklu harç ile karıştırın.

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Haşhaşlı Şekerpare

Next Post

Balkabaklı Ravyoli

Yemek Zevki Editör

Next Post
Balkabaklı Ravyoli

Balkabaklı Ravyoli

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki