Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Pekin’de Türk Yiyecekleri Kültür Festivali’ne Çiğ Köfte Damgasını Vurdu

by Yemek Zevki Editör
01 Temmuz 2014
in Haber Turu
488 5
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Yurt dışı yatırımlarıyla çiğ köfteyi dünyaya tanıtma yolunda ilerleyen OSES, Çin’in Pekin kentinde düzenlenen Türk Yiyecekleri Kültür Festivali’nde çiğ köfteyi tanıttı. 13-29 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşen fuarda çiğ köfte sunumu ve lezzetiyle beğeni topladı.

Türkiye’de 55 ilde 600’e yakın şubeyle ve sektöre kattığı ilklerle öncülük eden OSES, Çin’in Pekin kentindeki Grand Concordia Hotel’de Türk Yiyecekleri Kültür Festivali’ne katıldı. 2013 yılında Çin’e açtığı fabrikayla ilk yurt dışı yatırımını gerçekleştiren OSES, çiğ köfteyi dünyaya tanıtma hedefi doğrultusunda ilerliyor. 13-29 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşen festivalde bir çok Türk yiyeceği arasında çiğ dilim sunumuyla ilgi topladı.

Çin’de Türk ve Türk damak tadına yakın restoranların menülerine de girmeyi hedefleyen OSES Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar “Çin’de bir fuarda bir ilk olarak klasik ikram yönteminin dışına çıktık ve suşi şeklinde sunum yaptık. Daha sonra gelen taleplerle fabrikamızı ve şubemizi açtık. Katıldığımız Türk Yiyecekleri Kültür Festivali’nde gelen talepler doğrultusunda şube sayımızı artırmayı hedefliyoruz. Yaptığımız tanıtımlar sonucu Çinlilere çiğ köftemizi sevdirdik. Ayrıca suşi şeklindeki çiğ dilimini Pekin’deki otellerin menüsüne dahil edeceğiz.” dedi.

Tags: Ana YemeklerBasit Yemekler
Previous Post

Gıdada Sahteciliğin Önüne Gıda Analizleriyle Geçiliyor

Next Post

İftarda Bol Domates Salatalık Yiyin Susuz Kalmayın

Yemek Zevki Editör

Next Post
İftarda Bol Domates Salatalık Yiyin Susuz Kalmayın

İftarda Bol Domates Salatalık Yiyin Susuz Kalmayın

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki