Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Patlıcanlı Taze Mozarella

by Yemek Zevki Editör
15 Ocak 2016
in Tarifler
473 20
0
Patlıcanlı Taze Mozarella
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

taze-mozerella

Patlıcanlı Taze Mozarella Tarifi

Patlıcanlı Taze Mozarella İçin Malzemeler:
1 top manda mozarella
Yarım armut
2 adet kuşkonmaz
6 adet Antepfıstığı
Yarım paket makro filizi
100 gram bostan patlıcan
100 gram kara kabak
8 adet sarı ve kırmızı çeri domates
1 tatlı kaşığı balsamik sirkesi
1 yemek kaşığı çiğ sıkım zeytinyağı
4-5 dal fesleğen yaprakları

Patlıcanlı Taze Mozarella Hazırlanışı:
Patlıcan, kabak ve çeri domatesleri ızgarada pişirin. Tabağa önce patlıcanı, sonra domatesleri, onun üzerine de kabakları dizin. En üste mozarella peynirini koyun. Armut, fesleğen yaprakları, kuşkonmaz, fıstıklar ve makro filizlerini tabağın kenarına yerleştirin. Balsamik sirkesi ve zeytinyağı ile servis edin.

Tags: MozarellapatlıcanPatlıcanlı Taze MozarellaPatlıcanlı Taze Mozarella HazırlanışıPatlıcanlı Taze Mozarella İçin MalzemelerPatlıcanlı Taze Mozarella Nasıl YapılırTaze Mozarella
Previous Post

Somon Tartar

Next Post

Spagetti Video

Yemek Zevki Editör

Next Post
Spagetti Video

Spagetti Video

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki