Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Patlıcan Yatağında Levrek
Patlıcan Yatağında Levrek

Patlıcan Yatağında Levrek

Patlıcan Yatağında Levrek

Malzemeler:
• Patlıcan
• Un
• Süt
• Eski kaşar
• Tereyağı
• Tuz
• Fileto levrek balığı

Patlıcan Yatağında Levrek Tarifi:
Patlıcanları közde pişirip, soyduktan sonra tencerede tereyağı
ve unu kavurun. Ayıklanmış patlıcanları ilave ederek, süt ile birlikte çırpın. Eski kaşar ve tuz ilave edin. Servis kiremidine bir
çorba kaşığı beğendiyi yayın. Üstüne fileto levreği ekleyin. Tekrar
üstüne patlıcan beğendi dökün. En üstede kaşar ilave ederek
kiremidi fırına atın. Pişince alın. Balığın pişmesi için
ortalama pişme süresi 15-20 dakikadır.

OKU ➤  PAUL’den “sağlıklı yaşam” menüsü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir