Ana Sayfa » Tarifler » Patlıcan Kebap
Patlıcan Kebap

Patlıcan Kebap

Patlıcan Kebap

Malzemeler

1 adet kemer patlıcan

180 gram orta yağlı kıyma

Patlıcan Kebap Tarifi:

Patlıcanları 5 eşit parçaya bölün. Patlıcanın aralarına kıyma gelecek şekilde şişe dizin ve közde çevirerek pişirin.

OKU ➤  Mutfağın sırlarını, şubat ayında MSA’da keşfedin

Tavsiye

Bayramda Porsiyonlarınız Avuç İçi Kadar Olsun

Bayramda Porsiyonlarınız Avuç İçi Kadar Olsun Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Yard. Doç. Dr. …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir