Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Pane Tavuklu Sandviç

Pane Tavuklu Sandviç

pane-tavuklu-sandvic

Pane Tavuklu Sandviç

Pane Tavuklu Sandviç için Malzemeler:
300 gram tavuk bonfile
3 yemek kaşığı yoğurt
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı toz bulyon
Sıvı yağ
Galeta unu
Tuz
Karabiber
Sandviç ekmeği
Kornişon turşu
Yeşillik
Mayonez
Pane Tavuklu Sandviç Hazırlanışı:
Tavuğu kuş başı doğrayın. Bir kaba tavuk, yoğurt, toz bulyon, iri doğranmış sarımsak ve baharatları koyup karıştırın ve 1 saat buzdolabında marine edin. Kızartmak için; Bir tavaya bolca sıvı yağ ekleyip ısıtın. Marine edilmiş tavukları iyice galeta ununa bulayıp kızartın. Pişen tavuk parçalarını fazla yağının süzülmesi için kağıt havlu üzerine alın. Sandviç ekmeğinizin içine mayonez sürün. Tavukları, kornişon turşu ve dilediğiniz miktarda ve çeşitte yeşillikleri koyup servis yapın.

OKU ➤  Taze Biberiyeli Tavuk Kanatlar

Tavsiye

Organik gıdada şampiyon yumurta

Boğaziçi Üniversitesi Analitik ve İçgörü Araştırma Merkezi (AIM), Türkiye’de organik gıda sektörünü masaya yatırdı. Merkezin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir